Hoppa till innehåll
Hem » 14 juli 07:44, Sammanfattning natt, Jämtlands län

14 juli 07:44, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22:08 Trafikolycka personskada, Krokom
Personbil som väjt för ett djur och hamnat i diket. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Två personer färdades i bilen och de klagade initialt på smärta i rygg och arm. Personerna avfördes med ambulans för vård. Bilen bärgades från platsen.

22:15 Trafikbrott, Östersund
En polispatrull stoppar och kontrollerar en A-traktor som framförts i för hög hastighet. Iakttagelser finns om att två minderåriga pojkar framfört den. Två anmälningar om olovlig körning upprättades därför. Polis skjutsade hem pojkarna och samtalade i samband med detta med deras föräldrar. A-traktorn togs i beslag.

23:46 Trafikolycka vilt, Berg
Lätt lastbil som kolliderat med tre rådjur på länsväg 535 vid i Börtnan i höjd med Flåsjön. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare skickades ut för att omhänderta rådjuren.

01:13 Rattfylleri, Östersund
Polispatrull stoppar och kontrollerar en mopedförare. Patrullen fattade vid kontrollen misstanke om att föraren, en man i 18-årsåldern, var påverkad av narkotika. Mannen medtogs för provtagning och förhör. En anmälan om misstänkt rattfylleri under påverkan av narkotika har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.