Hoppa till innehåll
Hem » 23 juni 23:27, Mord/dråp, försök, Göteborg

23 juni 23:27, Mord/dråp, försök, Göteborg

Vi får larm om att två personer har blivit knivskurna vid Gärdsås torg.

En kvinna och en man har blivit knivskurna vid Gärdsås torg. Ambulans och polis åker till platsen. Båda ligger på marken när ambulans och polis kommer fram. Bägge vakna och talbara. Gärningspersonen har enligt uppgift sprungit från platsen. Polis har spärrat av brottsplatsen och genomfört initiala utredningsåtgärder, som bland annat vittnesförhör och teknisk undersökning. Polis har även sökt i området med hund. I nuläget ingen gripen. En förundersökning gällande försök till mord är inledd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.