Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 09:43, Övrigt, Malmö

14 juni 09:43, Övrigt, Malmö

Under gårdagen har det framkommit uppgifter om att ett hot riktats mot en grundskola i Malmö. Polisen tar uppgifterna på stort allvar och vidtar därför en rad åtgärder i ärendet i samverkan med Malmö stad och berörda skolor.

Den person som har uttalat hoten är en pojke i grundskoleåldern. Han har lämnat sin bostad i Malmö under gårdagen och polisen arbetar med att lokalisera honom. I arbetet använts bland annat polisens helikopter och UAS, polisens drönare. Pojken bedöms inte utgöra något hot mot allmänheten, utanför det konkret uttalade hotet.

Ärendet rubriceras i nuläget som förberedelse till mord.
Arbetet är inne i en operativ fas och mer information kan därför ej lämnas i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.