Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 07:21, Sammanfattning natt, Jönköpings län

14 juni 07:21, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Misshandel i Mullsjö

23:07 Polisen kallades till en gatuadress i Mullsjö med anledning av en misstänkt misshandel.  En man hade blivit slagen i huvudet av en kvinna i 20-årsåldern. Det finns ingen uppgift om att mannen behövde sjukhusvård.

02:25 Den misstänkta kvinnan anhölls.

Brand i kolonistuga

02:19 Polis och räddningstjänst kallades till Södra Apollovägen i Jönköping med anledning av en brand. Det var en stuga på en kolonilott som stod i brand och det fanns en tydlig spridningsrisk till närliggande hus. Det finns ännu inga uppgifter om att någon person skulle ha skadats i den totalförstörda stugan. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet är inledd.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.