Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 07:00, Rattfylleri, Tyresö

14 juni 07:00, Rattfylleri, Tyresö

En bilförare ser en annan bilförare köra mot trafiken.

På Prästgårdsvägen ser en bilförare en annan bilförare som kör mot trafiken, upp på en refug och gör flera varv i en rondell. Inringaren tror att den andra bilföraren kör rattfull och åker efter. Vid en skola släpper den andra bilföraren av ett barn. 
En patrull hittar och stoppar bilföraren som är en kvinna i 35-årsåldern. Hon blir medtagen på kroppsbesiktning då misstankar finns att kör drograttfull.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar Avbryt svar