Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

14 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:54 Skadegörelse genom brand, Göteborg
Polis larmades till Distansgatan i Högsbo med anledning av att två bilar brann på platsen. Räddningstjänst släckte bilarna som var kraftigt brandskadade. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades då det fanns tecken på att branden var anlagd. Ingen gripen i nuläget. 

01:34 Misshandel, relation, Polisområde Älvsborg
Polis larmades till en bostad i Polisområde Älvsborg med anledning av att en kvinna enligt uppgifter till polisen blivit hotad av sin make. Polis åkte till platsen och kunde kontrollerna och gripa en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel, då mannen ska både ha hotat och misshandlat sin maka. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.