Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 05:59, Sammanfattning natt, Hallands län

14 juni 05:59, Sammanfattning natt, Hallands län

02:54 Stöld, Kungsbacka
Två personer som färdats i en personbil stoppades och kontrollerades av en polispatrull på Landsväg 939 i Åsa. Männen hade då en ca 70-liter diesel i bensindunkar i sitt fordon samt utrustning för att slanga diesel. Männen som är i 20-årsåldern greps misstänkta för stöld alternativt häleri.  

02:56 Stöld, Halmstad
En polispatrull stoppade och kontrollerade en man på Växjövägen i Halmstad. Mannen som är i 35-årsåldern hade en cykel i sin besittning som vid kontroll visade sig vara stulen. Mannen greps misstänkt för stöld, häleri, brott mot knivlagen och narkotikabrott.    

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.