Hoppa till innehåll
Hem » 13 juni 12:27, Mord/dråp, Vänersborg

13 juni 12:27, Mord/dråp, Vänersborg

En person har anträffats död. Oklara omständigheter gör att polisen utreder mord.

Polisen har under eftermiddagen genomfört en lägenhetsundersökning på en adress vid Brålanda och anträffat en död person. Det råder i nuläget oklara omständigheter kring dödsfallet och därför är en förundersökning gällande mord inledd. Polis har under eftermiddagen/kvällen genomfört dörrknackning. Adressen är avspärrad för teknisk undersökning. Det kommer senare även ske en rättsmedicinsk undersökning. Ingen misstänkt eller gripen. Anhöriga är underrättade. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.