Hoppa till innehåll
Hem » 08 juni 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

08 juni 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

01.44 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist på E4 genom Huskvarna. Föraren hade kört i den uppmätta hastigheten 130 km/h på en sträcka där 90 km/h är tillåtet. Mannen som körde fick en ordningsbot på 4000 kronor och sitt körkort omhändertaget. Han är i 50-årsåldern.

23.52 Ett väktarbolag ringde polisen om att det gått inbrottslarm på en företagsadress i Taberg, Jönköping. I övervakningskamerabilder syntes en person i lokalen. När polis kom dit anträffades en man utanför som stämde in på signalementet. Det fanns inget som styrkte inbrott, men mannen verkade vara narkotikapåverkad. I samband med en husrannsakan i mannens bostad i närheten så hittades också narkotika. Mannen blev misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Han greps. Mannen är i 45-årsåldern. Under natten anhölls mannen efter beslut av åklagare.

Under onsdagen är samtliga presstalespersoner på möte mellan ca 9.30 och 15, vilket innebär att pressnumret bemannas av befälen på ledningscentralen, i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.