Hoppa till innehåll
Hem » 20 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.02 Göteborg, försök till mord.
På torsdagskvällen vid 22-tiden larmas polisen till Kvillebäcken där två personer ska ha blivit knivskurna. En person har förts till sjukhus med ambulans. Knivskärningen skedde utomhus och i samband med händelsen ska en bil ha setts lämna platsen. Polisen har vidtagit ett flertal husrannsakningar men tyvärr ingen person gripen för händelsen ännu.

Borås, åldringsbrott.
Under kvällen/ natten har 7 st åldringsbrott skett runt Borås där någon ringer upp äldre personer och utger sig för att vara polis. Ett av fallen ledde till ett fullbordat brott där en man som sagt sig vara från polisen kommer och hämtar en persons kontanter samt smycken. Moduset har varit i stort sätt samma vid de andra försöken men där har man fattat misstanke och inte låtit sig luras. Polis varnar nu andra äldre personer att polisen arbetar inte på detta sätt varför man inte skall låta sig luras att lämna ifrån sig sina värdeföremål.

04.21 Göteborg, inbrottsstöld.
Tre personer ses göra inbrott på Åhléns i Nordstan och springer från platsen. Efter ett kort sökande kan samtliga personer gripas i närområdet av polis och med hjälp från väktare. Samtliga får följa med för fortsatt utredning. Oklart vad det var som de stulit i skrivande stund.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.