Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

19 maj 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notis nedan. De ärenden som sticker ut:

01.36 Det kom larm om en brinnande bil på Blåbärsvägen i Värnamo. Bilen stod på en parkering och den ska inte ha spridit sig. Räddningstjänsten släckte branden. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen har kontaktat ägaren till bilen.

01.38 Polisen fick samtal om att några person verkade stjäla något på en bilfirma. Detta var längs Ekhagsringen i Jönköping. Ett vittne såg personerna lämna i en bil. Polisen skickade ut flera patruller. En av dem fick syn på bilen på E4 södergående. Bilen körde av vid Asecs och polisen fick stopp på bilen på Kaserngatan. I bilen fanns en domkraft och flera katalysatorer. De tre män som satt i bilen greps, misstänkta för stöld. De är i 25-, 30- och 35-årsåldern.
En annan polispatrull undersökte läget vid bilfirman. Det verkade ha stulits delar från flera fordon.

I övrigt har polisen genomfört flera trafikkontroller och flera trafikanter har fått böter för olika trafikbrott. Polisen har också hanterat ett tiotal viltolyckor utan några större personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.