Hoppa till innehåll
Hem » 14 maj 04:04, Våld/hot mot tjänsteman, Orsa

14 maj 04:04, Våld/hot mot tjänsteman, Orsa

Polisen larmades till området tallåsen i Orsa där en man som uppfattades som berusad gick omkring och ryckte i dörrar och sparkade på saker i omgivningen.

Då en polispatrull anlände omhändertog den stökige mannen p.g.a. dennes berusning. Han belades med handfängsel. Då han skulle sättas in i polisbilen lyckades han bita den ene av poliserna. Efter att de lyckats få in mannen på plats i polisbilen fortsatte han stöka och lyckades skalla den andre polisen på sidan av dennes huvud. Ingen av poliserna skadades allvarligt.

Då mannen förts till polisens arrestavdelning lyckade han riva en arrestvakt på ena handen så att ett blödande sår uppstod.

Mannen kom att må så pass dåligt inne i arrestavdelning att han fördes till sjukhus för tillnyktring och vård.

Det har tidigare angivits att mannen, som är misstänkt för våld mot tjänsteman i tre fall, greps vilket visat sig felaktigt. Han omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer och kommer således inte vara frihetsberövad under den fortsatt utredningen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.