Hoppa till innehåll
Hem » 10 maj 07:52, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

10 maj 07:52, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

02:32 Brand, Örnsköldsvik
Polis och räddningstjänst kallades till en adress i Moliden, nordväst om Örnsköldsvik, där ett parkerat fordon brann. Räddningstjänsten lyckades släcka branden och patrullen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Det är oklart hur branden startat. 

Polisen söker nu ägaren till bilen. Är det du eller vet du vem det är, kontakta polisen på 114 14. 

04:00 Stöld, Sundsvall
En patrull kallas till Liden utanför Sundsvall där två personer misstänks ha stulit föremål från parkerade bilar. Två anmälningar om stöld upprättas. Bland annat ska extraljus till ett okänt värde stulits.

Polisen har fått in vittnesuppgifter från platsen. En man ska ha blivit iakttagen när han stal extraljusen och polisen söker nu fler vittnesuppgifter från platsen. Har du iakttaget något, ring 114 14. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.