Hoppa till innehåll
Hem » 10 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01.42 Laholm, stulen bil
En man som nyss fått sin bil stulen i Getinge ser den på E6 vid Snapparp. Polisen larmas men innan patrullerna hinner fram har han tappat bort bilen. Efter en stunds sökande runt Mellbystrand kan bilen stoppas och en man gripas. Den gripne är för närvarande inte identifierad. 

01.59 Falkenberg, stöld av diesel
Larmet går från Granngården på Torskholmsvägen. Personer har setts i kameralarmet men ingen kvar på plats när polis och väktare kom fram. Man har klippt upp ett hål i ett staket och varit inne på området och slangat diesel från två traktorer. En anmälan om stöld har upprättats.

05.50 Halmstad, inbrott
På Klackerupsgatan ser ett vittne hur en man gör inbrott i ett förråd till en pizzeria. Mannen plockar med sig gods och cyklar från platsen. Polisen är mycket snabbt på plats och kan gripa mannen på Stålgatan. Han hade fått med sig Coca-cola burkar för cirka 1000 kronor.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.