Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-05-09 21:37:13 09 maj 20:27, Rån, Färgelanda

Uppdaterad 2022-05-09 21:37:13 09 maj 20:27, Rån, Färgelanda

Uppdaterad 09 maj 21:37

En livsmedelsbutik i Stigen har blivit utsatt för ett rån.

En man kom in i butiken och hotade en anställd med en kniv. Mannen ska ha fått med sig bland annat glass och läsk innan han försvann från platsen. Den anställde var ensam i butiken vid tillfället. Inga personskador. Polisen är på plats och söker efter mannen.

Uppdatering: Brottsrubriceringen blev till slut ringa stöld samt olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.