Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

00.23 Rattfylleri, Kungsbacka
Polis fick information om en flicka som körde en EPA Traktor berusad. Polis stoppade aktuellt fordon och förare på Bruns väg i Onsala. När polispatrullen försökte stoppa fordonen stannade inte föraren utan körde en bit till en skogsdunge där föraren sprang från traktorn i ett att försök att undkomma polispatrullen. 

Föraren kunde dock snabbt säkras av Polis och ett alkoholutandningsprov visade att föraren haft alkohol i utandningsluften. En flicka i 17-årsåldern medtogs således för kroppsbesiktning. En anmälan om rattfylleri upprättades och flickan överlämnades till vårdnadshavare 
 
02:37 Skadegörelse genom brand, Halmstad
Polis larmades om en bilbrand vid Andersbergsringen i Halmstad. Två personer hade enligt uppgifter till polisen setts smyga runt bland bilar på platsen. Bilen släcktes av grannar på platsen och togs i beslag. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades av Polis.  

03:45 Misshandel, Kungsbacka
Polis kallades till Järnvägsstationen i Kungsbacka då det var bråk på platsen, ett 20-tal ungdomar stökade på platsen och uppgifter om bråk inkom till Polis. på plats anträffades en målsägare i 20-årsåldern som blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Polis sökte efter gärningspersonen utan resultat. Anmälan om misshandel upprättades, inga uppgifter om skadeläge för målsägaren finns i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.