Hoppa till innehåll
Hem » 03 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.00 Götene, brand
På Vikingagatan misstänks en man i 20-årsåldern tänt eld i sin egen lägenhet. Räddningstjänst, ambulans samt polis åker till platsen. Mannen grips av polisen misstänkt för mordbrand alternativt grov mordbrand. Då mannen andats in rök förs han till sjukhus i ambulans för kontroll. Lägenheten avspärrad för en teknisk undersökning.

23.35 Kinna, bilbrand
På en parkeringsficka längs med länsväg 1610 har en skåpbil börjat brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Det finns misstankar om att branden är anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

00.13 Göteborg, rån
I närheten av Järntorget har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin jacka och plånbok. Tre personer varav en med kniv rånade honom och knivskar honom i ryggen. Han fördes till Sahlgrenska sjukhuset men ska inte ha några livshotande skador. Ingen gripen i nuläget.

00.59 Göteborg, bilbrand
På Ängslyckan har en bil börjat brinna i motorrummet. Bilen blev helt förstörd och ytterligare en bil som stod intill fick brandskador. Troligen tekniskt fel och således ingen misstanke om brott.

02.22 Falköping, rån
På Wetterlinsgatan har en man i 20-årsåldern blivit rånad. En yngre okänd man tilltvingade sig mobiltelefon och hörlurar innan han försvann från platsen. Inga uppgifter om vapen eller tillhyggen. Inga personskador. Polisen har skrivit en anmälan om personrån.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.