Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07:19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

10 februari 07:19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer hargripits, en har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av rattfyller eller drogpåverkan.

03.49 polisen fick uppgifter om att en person skulle ha blivit utsatt för brott på Alva Myrdals gata i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 55-årsåldern som hade blivit utsatt. Polisen höll förhör med mannen och en utredning om egenmäktigt förfarande och bedrägeri påbörjades. Polisen spanade efter misstänkta personer och vid 04.30-tiden kunde två personer gripas, misstänkta för brotten. Det som ska ha hänt är att den drabbade mannen låg på marken när de två misstänkta kom fram till honom och sa sig hjälpa honom. I samband med det fick de mannen att lämna över sitt bankkort till de båda personer som sedan misstänks ha gått till en uttagsautomat och tagit ut 2000:-

De båda misstänkta anhölls av åklagare klockan 06.40, de är båda skälingen misstänkta för egenmäktigt förfarande och bedrägeri.

05.12 när väktare hade åkt till en skola Västgötagatan i Katrineholm för att kontrollera efter ett inbrottslarm upptäcktes att två fönster hade brutits upp. Polisen tillkallades. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott, men eftersom polisen inte har haft kontakt med personalen finns det inga uppgifter om vad som kan ha stulits. Det finns ingen misstänkt.

Det fins inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland