Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.06 Göteborg, bråk
Polis larmas till Norra Fjädermolnsgatan med anledning av att fyra yngre män slåss vid parkeringen. Polis kommer till platsen och det är ingen av de inblandade som vill anmäla något och ingen kommit till skada. Polisen skriver en anmälan gällande misshandel, men ingen vill dock medverka.

00.43 Göteborg, rånförsök
Vid Timjansgatan är det en kvinna i 35-årsåldern som blir utsatt för ett rånförsök när hon är på väg hem till sin bostad. Hon blir hotad och slagen av en för henne okänd man som försöker stjäla hennes handväska. När hon skriker på hjälp så springer mannen från platsen. Kvinnan får en svullnad i pannan men är inte i behov av sjuknhusvård.

01.22 Tibro, brand
Polis och rädsdningstjänst larmas till Värdshusgatan med anledning av att det brinner i en byggnad med flera affärsbutiker, bland annat Hemkompaniet. Någon har hällt ut vätska och tänt på. En förundersökning gällande mordbrand inleds och när räddningstjänsten är klara kommer platsen att spärras av för teknisk undersökning. Inga personskador. 

02.33 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas trill Skogshyddegatan med anledning av att en parkerad bil brinner. Branden är misstänkt anlagd och en anmälan gällande skadegörelse skrivs. Ingen misstänkt.

02.58 Vänersborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en bostad på Vargön där det börjar brinna och den boende misstänker att någon anlagt branden. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande mordbrand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.