Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.21 Göteborg, narkotikabrott.
En kille i 20 års åldern kontrolleras invid Bjurslättsskolan av en patrull. Han påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han är även misstänkt för innehav samt innehav i överlåtelsesyfte.

00.46 Falköping, grov misshandel.
Vittnen hör gap och skrik från en bostad på Köpmansgatan varför polis skickas till platsen. På plats påträffar patrullen en man i 25 års åldern som har skador i ansiktet samt en stickskada. Mannen körs med ambulans till sjukhus för vård, oklar status. I bostaden kan en kvinna i 40 års åldern gripas som misstänkt och hon får följa med till stationen för vidare utredning. Man spärrar av bostaden för en teknisk undersökning. Dörrknackning görs för att få ytterligare uppgifter från grannar m.m.

00.48 Kungälv, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur några lyser med ficklampor i ett område med nybyggda hus som ingen har flyttat in i ännu. Polis till plats som stannar än bil som är på väg att lämna området. Föraren saknar körkort och passageraren som är stökig får patrullen sätta handfängsel på. Båda grips och de får följa med till polisstationen för vidare utredning. Oklart i skrivande stund om de kommit över något.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.