Hoppa till innehåll
Hem » 29 januari 04:42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

29 januari 04:42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Haparanda
Klockan 22:15 stoppade polisen ett fordon, efter ett kort förföljande. Vid kontrollen fattade polisen misstanke om rattfylleri. Föraren fick följa med för provtagning och förhör. Efter utredningsåtgärderna blev föraren släppt. Föraren är en man i 20-årsåldern.

Luleå
Klockan 22:30 fick en patrull åka till en plats nära Filmstaden i Luleå. Anledningen var att en man hade blivit påhoppad av ett ungdomsgäng som slagit målsäganden. Polisen upprättar en anmälan om misshandel. Målsäganden hade inget vårdbehov när polisen kom till platsen.

Jokkmokk
Klockan 23:06 fick polis, ambulans och räddningstjänst larm om en trafikolycka på E45 söder om Kåbdalis. En personbil som voltat. Föraren var vaken och talbar och fördes med ambulans till sjukvård. Polis upprättar en anmälan gällande trafikolyckan, utan misstanke om brott.

Uppdaterad klockan 04.54

Boden 
Strax efter klockan 02:00 ringde allmänhet till polisen om ett fordon som vinglat över vägbanan på riksväg 97. Polis beordrades till platsen och kunde stoppa fordonet. Vid kontroll av föraren uppstod misstabke om rattfylleri och föraren fick följa med för provtagning. Föraren är en man i 50-årsåldern. Efter provtagning blev mannen omhändertagen enligt LOB. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.