Hoppa till innehåll
Hem » 21 januari 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

21 januari 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

23.36 Det kom larm från SOS om en trafikolycka på E4 i norrgående riktning i Trosa kommun, nära länsgränsen. Två lastbilar hade kolliderat i det hala väglaget. Ett av ekipagen med släp hade vikt sig i halkan och stött in i ett räcke. Polis kom dit. Det var inga personskador och inga misstankar om brott. Polisen kontaktade Trafikverket om behov av saltning av vägbanan, och bärgare kontaktades för att ta hand om en trasig lastbil.

04.36 Ett vittne ringde polisen om att det hade skett ett inbrott i en butik på Kungsgatan i Eskilstuna. En misstänkt person hade lämnat platsen på cykel.
Polisen skickade flera patruller till området. Drygt tio minuter efter larmet var mannen anträffad, nära Ester Kvarnströms gata. En ruta på butiken var trasig och mannen hade gods på sig som verkade vara stulet från butiken. Mannen greps, misstänkt för stöld genom inbrott. Han är i 30-årsåldern.

Utöver detta finns det inga ärenden från natten som sticker ut.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland