Hem » 15 januari 19:00, Djur, Östersund

15 januari 19:00, Djur, Östersund

Just nu uppehåller sig två älgar i bostadsområden på Frösön i närheten av skidbacken. Polisen uppmanar allmänheten att visa djuren hänsyn och vara försiktiga kring djuren då de är vilda. Om djuren blir trängda eller skrämda kan de göra utfall mot människa och/eller djur. i dagsläget har Polisen inte fått någon information om att djuren gjort något sådant utfall och skadat något eller någon. 

Polisen jobbar med att försöka flytta/tränga bort djuren från bebyggt område och önskar att allmänheten har förståelse för att detta inte är ett okomplicerat arbete för att säkerställa att det sker på ett så humant sätt som möjligt för djuren och de boende i området. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *