Hem » 15 januari 15:01, Stöld/inbrott, Upplands-bro

15 januari 15:01, Stöld/inbrott, Upplands-bro

Inbrottsförsök i lägenhet i Upplands-bro

Ett vittne har sett ett en grupp personer försöka ta sig in i en lägenhet på Fjärilsstigen. Dörren är tilltygad men personerna lyckades aldrig ta sig in utan har lämnat platsen. Polisen söker av närområdet men inga personer av intresse påträffas.
En anmälan om försök till inbrottstöld kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *