Hem » 15 januari 14:21, Rattfylleri, Österåker

15 januari 14:21, Rattfylleri, Österåker

En privatperson har tagit bilnycklarna från en misstänkt rattfyllerist.

En kvinna i 65-årsåldern har kört över trädgårdsmöbler med bil och varit nära att köra ner i vattnet vid Skärgårdsstadsvägen, enligt en privatperson som hindrar vidare körning genom att ta bilnycklarna från kvinnan.
Kvinnan omhändertas av polis och blir medtagen för kroppsbesiktning då det misstänks att hon kört rattonykter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *