Hem » 15 januari 12:31, Trafikolycka, Linköping

15 januari 12:31, Trafikolycka, Linköping

Larm om trafikolycka på länsväg 1136, Vreta kloster.

11:59 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på länsväg 1136, Vreta kloster. Enligt initiala uppgifter ska det handla om en kollision mellan två personbilar. Alla inblandade personer ska vara ute ur fordonen.

12:09 Polis på plats.

Texten kommer att uppdateras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *