Hem » 15 januari 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

15 januari 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under detta tidsspann. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:37 En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bilist på länsväg 842 Barnarp, Jönköping, när bilisten vägrade att stanna och försökte att köra ifrån polispatrullen. Efter ett kortare förföljande tog färden stopp. Det är inte preciserat för polisens presstjänst hur färden tog stopp. Två män kontrollerades, föraren är i 20-årsåldern och passageraren i 25-årsåldern. Båda visade tecken på narkotikapåverkan. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Båda fick följa med för provtagning. Brottsrubriceringarna kan komma och ändras, och fler brottsrubriceringar kan tillkomma.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *