Hem » 15 januari 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

15 januari 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Här är några av de ärenden polisen arbetade med under natten.

20220114, 23.11 Rattfylleri Filipstad kommun

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Spångberget och vid kontroll av föraren, en man i 20-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika. Mannen får åka med för provtagning. 

20220115, 01.32 Rattfylleri Kristinehamn kommun

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil utefter E18 i höjd med Ölme. Vid kontroll av föraren, en man i 30-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning.

20220115, 02.00 Ringa narkotikabrott Säffle kommun

Två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern, är kontrollerade av polis i Östra Innerstaden. De blev misstänkta för att ha använt narkotika och fick följa med för provtagning. Resultatet på proven får visa om de har begått något brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.