Hem » 15 januari 02:40, Detonation, Botkyrka

15 januari 02:40, Detonation, Botkyrka

En laddning har exploderat i en flerfamiljsfastighet i Tumba. Ingen person har skadats. Polisen har inlett en brottsutredning.

Brottsplatsen har varit avspärrad under natten. Just nu pågår en brottsplatsundersökning genom kriminaltekniker och den föregicks av bombteknikers undersökning av platsen. Ingen person har evakuerats. 

Brottsrubriceringen är allmänfarlig ödeläggelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *