Hem » 14 januari 13:39, Åldringsbrott, Sundbyberg

14 januari 13:39, Åldringsbrott, Sundbyberg

En kvinna i 90-årsåldern har blivit uppringd av ett antal personer som påstår sig jobba på bank och på Polismyndigheten. Enligt uppringarna finns det en låneansökan i kvinnans namn och för att hjälpa henne vill uppringarna hämta kvinnans bankomatkort med kod.
Den äldre kvinnan kontaktar istället själv polisen som tar upp en anmälan om försök till bedrägeri.

Observera att vare sig bankpersonal eller polis kommer hem till enskilda och begär att de lämnar ifrån sig sina bankkoder. I länken nedan kan du läsa mer om olika bedrägerimetoder och hur du kan skydda dig.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *