Hem » 13 januari 07:16, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

13 januari 07:16, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:11 Viltolycka, Ånge: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 315, Säter. Inga personskador rapporteras.

00:21 Inbrott, Sollefteå: Polisen kontaktas angående ett misstänkt inbrott i en av kommunens lokaler i Sollefteå. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in genom en altandörr. Det är i nuläget oklart vad som/om något är tillgripet. En anmälan gällande stöld genom inbrott är upprättad.

02:23 Drograttfylleri, Sundsvall: Vid stopp och kontroll av en personbil på Norrmalm misstänks föraren, en man i 25-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (eget bruk) upprättas. Bilnycklarna och mannens körkort omhändertas.

Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *