Hem » 12 januari 15:35, Fylleri/LOB, Lindesberg

12 januari 15:35, Fylleri/LOB, Lindesberg

En berusad man har blivit omhändertagen enlig lob, lagen om omhändertagande av berusade personer, efter att han vägrat lämna en taxi.

Mannen tog taxi till ett hotell i Lindesberg. Mannen, som är i 55-årsåldern, var berusad och vägrade lämna taxin. Både hotellpersonal och chaufför försökte förmå mannen att lämna bilen i ca 15 minuter utan att lyckas. Polis kallades till platsen och har omhändertagit honom. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.