Hem » 12 januari 09:25, Narkotikabrott, Falun

12 januari 09:25, Narkotikabrott, Falun

Det inkom samtal till polisen om två män som uppfattades som berusade och satt i en bil i centrala Falun. Polis åkte till platsen och anträffade två män som båda visade tecken på drogpåverkan varför de medtogs för blodprov och förhör.

En av männen, som är i 45-årsåldern, satte sig till rejält motvärn och försökte försvåra omhändertagandet. Vid visitation anträffades det en kniv på honom. Han är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen samt våldsamt motstånd. Berusningsgraden hos honom var så hög att han får sova ruset av sig i en polisarrest.

Den andre mannen är i 55-årsåldern. Han frigavs efter provtagning och är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.