Hem » 12 januari 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

12 januari 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Trafikkontroll, Örnsköldsvik: Vid en trafikkontroll på E4 i centrala Örnsköldsvik får tre förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

23:26 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Nacksta med anledning av ett bråk mellan två personer utomhus. Åverkan har gjorts på ett fönster. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:48 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Lucksta. Polispatrull beordras till platsen. Inget brott misstänks i samband med branden.

01:04 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Essvik. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Brandorsaken är oklar och platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

04:36 Viltolycka, Ånge: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14 Tirsta/Fränsta. Inga personskador rapporteras.

06:10 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till E4, Kvissleby där en lastbil uppges ha delvis kört av vägen. Ingen uppges ha skadats. Olycksplatsen dokumenteras och förhör med föraren hålls. Bärgare tillkallas.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *