Hem » 12 januari 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

12 januari 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Polisen har inte fått kännedom om några större händelser eller våldsbrott under natten.

Misstänkt narkotikapåverkan hos passagerare

01:05 En personbil kontrollerades på Snabbvingegatan i Jönköping. Under kontrollen uppstod misstanke om narkotikapåverkan hos bilens två manliga passagerare i 20-årsåldern. De fick följa med för kroppsbesiktning och förhör innan de släpptes fria igen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *