Hem » 12 januari 06:35, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

12 januari 06:35, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Peter Adlersson.

22:41, narkotikabrott, Varberg
Vi får in ett samtal om att föraren av en personbil har kört fast på en innergård på Södra vägen. Polis åker till den aktuella adressen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för narkotikabrott innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.