Hem » 12 januari 04:30, Stöld/inbrott, Borlänge

12 januari 04:30, Stöld/inbrott, Borlänge

Någon/några har under natten till onsdag butit sig in ett garage tillhörande Trafikverket i Borlänge.

Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning.  det som är konstaterat stulet är två st plogblad avsedda för snöröjning samt skopor tillhörande hjullastare. Värdet av det tillgripna bedöms vara ca 300tkr.

En anmälan med brottsrubricering grov stöld är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *