Hem » 11 januari 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 januari 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:50 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till badhuset i Boliden där ett inbrottslarm gått. Okänd gärningsperson har tagit sig in i lokalerna och tillgripit gods. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. 

00:20 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:31 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

02:33 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till ett hotell i Boliden med anledning av att ett inbrottslarm har gått. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna, det är oklart om något har tillgripits. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar. 

Övrigt: Under sen kväll och tidig morgon har tre viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Kulbäcksliden, Vindelns kommun, en på E4 i Ånäset, Robertsfors kommun och en i Sjöbotten, Skellefteå kommun. Inga personskador har uppstått. 

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *