Hem » 11 januari 00:08, Stöld/inbrott, Stockholm

11 januari 00:08, Stöld/inbrott, Stockholm

Företagsinbrott i Traneberg.

Ett vaktbolag kontaktar polisen angående ett nyligen utlöst inbrottslarm på ett företag på Missionsvägen i Traneberg. På övervakningskameror ses några personer bära ut datorer från företaget och är inte längre kvar när väktare och polis kommer till platsen. En anmälan skrivs om stöld alternativt grov stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *