Hem » 10 januari 23:48, Inbrott, försök, Kristianstad

10 januari 23:48, Inbrott, försök, Kristianstad

Uppdaterad 11 januari 09:01

Polisen griper en man på bar gärning vid inbrott.

Polispatrull befinner sig på Karlavägen när de hör hur en fönster krossas. Polisen tar sig snabbt till bostaden där fönsterrutan krossats. I bostaden finner patrullen en man i 30-årsåldern som grips på bar gärning. Mannen misstänks ha krossat fönstret och tagit sig in i bostaden i syfte att stjäla. Han är nu misstänkt för försök till grov stöld, olaga hot och brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *