Hem » 10 januari 07:16, Sammanfattning natt, Örebro län

10 januari 07:16, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro 04:25: Ett larm gick igång på en krog i centrala Örebro efter att en person gjort inbrott. Kameran fångade personen som sågs stjäla en spelkonsol och sedan lämna platsen. Polis cirkulerade i området men kunde inte anträffa gärningspersonen. En anmälan har upprättats gällande stöld genom inbrott. 

Kumla 02:32: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Vallersta. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. 

Nora 01:15: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. Han körkort har också omhändertagits. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *