Hem » 10 januari 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 januari 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:07 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på Hamngatan i Linköping. Det var en bilist som hade kört av vägen. Ingen person skadades fysiskt. Föraren skulle ta kontakt med bärgare på egen hand, det finns inga misstankar om brott.

01:27 Polisen larmades till ett konditori på Jurslavägen i Åby, Norrköping, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller åkte till platsen. Någon, eller några, har krossat minst en ruta till lokalen och tagit sig in. I nuläget är det inte preciserat vad som har stulits. En brottsplatsundersökning har genomförts. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, det finns ingen misstänkt.

03:06 Polisen larmades till ett café på Västgötegatan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. En person ska ha tagit sig in i lokalen på okänt sätt. I nuläget är det oklart vad som har stulits. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, det finns ingen misstänkt. En brottsplatsundersökning har genomförts. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

05:51 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på riksväg 23/34 mellan Brokind och Rimforsa. Läs mer om det i separat händelsenotis.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *