Hem » 10 januari 06:05, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 januari 06:05, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

21.35 Halmstad, personrån.
En anmälare säger att det kommer fram två okända män i en park i området Slottsjorden och hotar honom med en kniv. Han blir av med sin plånbok samt sin klocka. Gärningsmännen springer sedan från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *