Hem » 10 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.13 Götene, narkotikabrott eget bruk.
En patrull stannar och kontrollerar en person på Västra Torsgatan och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

22.15 Strömstad, brand utan misstanke om brott.
Brinner i en bostad på Lugnetvägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis till adressen. Paret som bor där är på utsidan och behövde inte uppsöka sjukhus. I skrivande stund oklart vad det är som orsakat branden.

23.39 Göteborg, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur en ensam man slår ut en ruta på en fastighet på Drottninggatan varför polis larmas till platsen. Visar sig vara en klädbutik som mannen tagit sig in i. Tjuven får med sig en dator men troligen halkar på utsidan varför han tappar delar av utrustning innan han springer från platsen. Han försvinner i riktningen ”Tyska bron” och sedan försvinner ur sikt, ingen gripen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *