Hem » 09 januari 08:27, Sammanfattning natt, Örebro län

09 januari 08:27, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro 23:56: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Baronbackarna. Bilisten, en man i 55-årsåldern, fick följa med patrull för provtagning då han uppvisade tecken på att köra i berusat tillstånd. En anmälan om rattfylleri har upprättats. 

Örebro 00:53: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist som kört och sladdat på en parkering i Västhaga. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med patrull för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri har upprättats och körkortet omhändertogs. 

Karlskoga 23:35: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Karlskoga. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polisen för att ta blodprov då han uppvisat tecken på drogpåverkan. Därefter har en anmälan upprättats gällande drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. 

Karlskoga 02:07: En bilist fick en ordningsbot då denne kört ett fordon med oläslig registreringsskylt. 

Lindesberg 23:24: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Lindesberg. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick följa med polisen för att ta blodprov då han uppvisat tecken på drogpåverkan. Därefter har en anmälan om drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk upprättats. Körkortet har också omhändertagits. 

Hallsberg 22:53: Ordningsbot utfärdad till bilist som kört med körförbud. 

Degefors 00:34: Ordningsbot utfärdad till bilist som kört med trasig baklykta.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *