Hem » 09 januari 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

09 januari 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

 Bilbrand i Hageby

23:30 SOS fick ett larm om en brinnande bil på Muraregatan i Hageby. Någon hade slgit sönder en ruta och hällt in brännbar vätska i kupén. Polisen dokumenterade platsen och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

Rattfylleri i Norrköping

03:03 En polispatrull gjorde en rutinmässig fordonskontroll på Gamla Rådstugugatan i Norrköping. Under kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri. Dessutom visade det sig att föraren inte hade körkort.

Mannen , som är i 30-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning.

Polisen skriver en anmälan om rattfylleri samt olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.