Hem » 09 januari 03:59, Stöld/inbrott, Sollentuna

09 januari 03:59, Stöld/inbrott, Sollentuna

Inbrott i en villa i Tureberg.

Vaktbolag tar emot ett inbrottslarm från en villa på Lillebovägen i Tureberg och både polis och väktare åker till adressen. Ingen boende är hemma vid tillfället och okända personer har brutit sig in via en altandörr. Det är oklart vad som stulits. Polisen spårar i området men inga misstänkta gärningsmän anträffas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *