Hem » 09 januari 00:59, Misshandel, grov, Mörbylånga

09 januari 00:59, Misshandel, grov, Mörbylånga

Bråk utomhus, Torslunda.

Polis skickas till Aprilgatan med anledning av ett bråk på en parkeringsplats. Ett flertal personer syns på platsen. Två målsägande anträffas. Båda är pojkar i 15-årsåldern. De har båda tillfogats skador men ej varit i behov av ambulansvård. 

En anmälan om grov misshandel och en anmälan om misshandel av normalgraden upprättas. Det skrivs även en anmälan om skadegörelse på en bil. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.