Hem » 08 januari 11:43, Larm Överfall, Kristianstad

08 januari 11:43, Larm Överfall, Kristianstad

Man med tillhygge i butik, centrum.

Personalen i en butik på Östra Boulevarden trycker på sitt överfallslarm med anledning av att en man med tillhygge befunnit sig i butiken. Mannen har lämnat lokalen utan att ha fått med sig något gods. Personalen ska vara fysiskt oskadda.

Ett flertal polispatruller skickas till platsen för informationsinhämtning samt för att söka efter den misstänkte. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *