Hem » 08 januari 08:59, Sammanfattning natt, Värmlands län

08 januari 08:59, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad 00:52: Ett tio-tal bilar sladdade och spelade hög musik i Sundsta. Bilisterna blev tillsagda att lämna platsen av polis. 

Kristinehamn 22:45: Ordningsbot utfärdades till en bilist för hastighetsöverträdelse i Järsberg. 

Kristinehamn 22:54: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polis för provtagning då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Mannen är misstänkt för drograttfylleri. 

Kristinehamn 00:36: En taxichafför larmade polis om att en kund stulit hans mobil. Polisen anträffade kunden, en man i 35-årsåldern, och hittade den stulna mobilen på honom. Mannen omhändertogs också enlig lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och en anmälan har upprättats gällande stöld. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.